Sponsorer

För att bli ett så framgångsrikt lag som Black Wings HC så måste laget ha bra sponsorer. En av sponsorerna kommande säsong är Ömangruppen.

Ömangruppen

Ömangruppen startades redan 1994 av entreprenören från Växjö, Anders Öman. Företaget expanderande fort och är idag ett större företag än så. Idag är det en hel koncern och det finns representerat på inte mindre än sjutton stycken orter i södra Sverige. På företaget finns över 200 medarbetare. De omsätter omkring 400 miljoner och de fortsätter växa stadigt. Det som framförallt kännetecknar Ömangruppen är deras framåtanda och ständiga driv framåt mot nya mål och utmaningar. Och Ömangruppen tänker på framtida generationer också, inte enbart som sponsorer till Black Wings HC utan också genom ett utarbetat miljötänk.

Det sker bland annat genom att Ömangruppen hjälper andra att tänka mer på vad de kan göra för miljön och se till så att de använder sina resurser så bra som möjligt. Exempelvis så har de installerat E-vakter hos Mullsjö kommun. En E-vakt är en tjänst som tillåter användaren att följa sin användning och förbrukning av energi. Kunderna får också hjälp med att följa upp informationen från E-vakten samt se statistik över sin användning.

Ömangruppen brinner för miljön och de är medvetna om att små insatser också gör skillnad i längden. De levererar kvalitativa lösningar som är lätta att anpassa till alla typer av företag. De arbetar aktivt för att både små och stora företag ska slippa tänka på sin ventilation, om det är för kallt eller varmt i sina lokaler eller att något som påverkar arbetsmiljön inte fungerar. Då finns de där som stöd och hjälp med sin service. De är med från start till mål i miljöprojekt och ställer också upp om olyckan skulle vara framme och om något oväntat händer. De erbjuder personlig service och stöd. Black Wings HC stödjer de som stolt sponsor.